image
 |  1303 28 Лютого 2024 | 15:47

У місті на Волині вандали нищать дорожні знаки (ФОТО)

Жителі Володимир-Волинської громади вчинили черговий акт вандалізму. Цього разу вони не пошкодили контейнер для сміття і не понищили огорожу кладовища, а понівечили дорожній знак.

Про це інформує Комунальне підприємство «Полігон», - пише ВолиньUA.

Що це був за знак? Звичайний дорожній знак «в’їзд заборонено». Знак, який забороняє в'їзд майже всіх транспортних засобів у певному напрямку. У даному випадку йдеться про напрямок з вулиці Ковельської на вулицю Чорновола, адже рух на цій вулиці – односторонній.

Запитання до жителів громади, які вже не вперше нищать цей знак: він виражає якусь неповагу до водіїв? Чи, можливо, саме цей знак вчергове змушує вас порушувати Правила дорожнього руху? А може він є недостатньо стильним і не вписується в краєвиди цієї вулиці? Чому ви нищите майно громади, а відтак і ваше майно?!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довічне ув'язнення для луцького бандита замінили на 15 років за ґратами

Вандалам хочемо наголосити що, дорожні знаки - це не просто металеві конструкції, а символ безпеки та порядку на дорогах громади. За їх псування доведеться відповідати. Зокрема ст. 139 Кодексу України про Адміністративні правопорушення, говорить, що пошкодження технічних засобів регулювання дорожнього руху, самовільне знімання, закриття чи встановлення технічних засобів регулювання дорожнього руху, тягне за собою накладення штрафу на громадян у розмірі від двадцяти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити