image
 |  7 25 Квітня 2023 | 23:31

У місті на Волині влада не прибрала сміття з кладовищ (ФОТО)

Вчора, 23 квітня, була поминальна неділя. На діюче ковельське кладовище, що на вулиці Варшавській, з усіх усюд з’їхалися люди, щоб провідати і помолитися за упокій спочилих свої рідних і близьких, знайомих. І дуже прикро, що комунальні служби нашого міста байдуже ставляться до своїх прямих обов’язків.

Як відомо, водонапірна колонка одна – на початку кладовища, а між секторами пройти неможливо, - пише Ковель медіа.

Невже за стільки років неможна хоча би висипати щебнем, бо як пройде дощ, то це ще той квест: як пройти непрохідні стежки?!

Купи сміття, яке давно не вивозилося валяється горами біля смітників, на доріжках, поміж пам’ятниками.

Читала, що гроші виділяють на облаштування міських кладовищ. Цікаво – це гроші на вітер, чи і так зійде якось?! Люди, не будьте байдужі, це велика проблема нашого міста!!! – пише одна з ковельчанок.

Справді, за стан на кладовищі є відповідальна особа, якій виділяють з місцевого бюджету чималі кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одіозна настоятелька монастиря на Волині заявила, що монастир не підпорядковується мп

Відповідно до проведеного в лютому 2023 року тендеру, начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради Сергій Дудка та директор комунального підприємства «Добробут» Ігор Михалевич уклали 2 березня договір про надання послуг з утримання кладовищ у місті Ковелі і підписали додаток до нього. «Добробут» зобов’язався до 31 грудня цього року двічі на тиждень прибирати кожне кладовище, вивозити звідти сміття. Ціна договору становить більше 3 мільйонів гривень (з ПДВ).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити