image
 |  412 26 Лютого 2024 | 16:46

У місті на Волині встановили контейнери для роздільного сміття (ФОТО)

Володимир громада продовжує участь у проєкті «Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні», який реалізує громадська організація «Еколтава» за підтримки проєкту USAID «ГОВЕРЛА». За проєктом громада отримала кілька наборів контейнерів для роздільного збору сміття.

Про це пишуть на сторінці міськради, - інформує ВолиньUA.

В середу, 7 лютого, картонні смітники для скла, паперу та пластику працівники управління інфраструктури встановили у приміщеннях Центру надання адміністративних послуг, Комунального підприємства «Володимирське ТМО» та Центру позашкільної освіти. 

«Мета даної ініціативи – навчити та призвичаїти мешканців громади до правильного сортування й утилізації відходів, як того вимагає новий Закон України «Про управління відходами», – йдеться в дописі.

Фахівці Володимир-Волинської громади за співпрацею з ГО «Еколтава» та USAID «ГОВЕРЛА» проходили навчання у Школі муніципального менеджменту відходів минулого року, і виграли можливість повного супроводу у написанні Місцевого плану управління відходами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити