image
 |  5 2 Червня 2021 | 23:08

У місті на Волині затопило будинок: комунальники перемотали трубу резиною для велосипедів (ФОТО)

У Ковелі на вулиці Відродження в будинку прорвало трубу водопостачання. Комунальники "залатали" аварійну ділянку за допомогою резини для велосипедів. 

Про інцидент пише Pani Na Dyvani у спільноті Я ❤️ Ковель.

Допис подаємо без змін.

"Хочу поділитися з вами ситуацією, яка виходить за межі мого розуміння. В минулу суботу 29го травня близько 21:00 вечора в будинку 12 по вулиці Відродження пропала вода. Як виявилося прорвало центральну трасу холодного водопостачання. Цілих два дні КП "Верес" ігнорував дану аварію, поки мешканці були без води. Проте в підвалі її було хоч відбавляй, оскільки нічого не перекрили. І навряд чи змогли б, оскільки крану вже давно немає. В понеділок ввечері трасу все ж полагодили і зупинили протікання перемотавши стояк резиною для велосипедів (21 століття на дворі). Воду відкачувати відмовились, сказавши "сама зійде". Хоча такий об'єм води навряд чи сам кудись дінеться. До того ж постає питання - хто буде за цю воду платити, адже гаряча вода зараз коштує як золото?Мешканці у яких немає лічильників? Мене це не влаштовує, а вас? Всі дані роботи проводились в присутності головного інженера, до речі. Тому я дуже прошу мера Ігор Чайка взяти під контроль роботу КП "Верес", оскільки людям вже набридло платити гроші в нікуди. І справа тут не в самих робочих, а в організації та керівництві, яке тримає нас за дурників і не хоче навіть банально поміняти труби", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинській митниці серед «гуманітарки» виявили контрабанду на 3 мільйони (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити