image
 |  7 30 Травня 2023 | 14:48

У Нововолинському науковому ліцеї відбувся святковий Бал Олімпійців (ФОТО, ВІДЕО)

У Нововолинському науковому ліцеї Волинської обласної ради відбувся святковий Бал Олімпійців.

Про це повідомляють на сторінці освітнього закладу, - пише ВолиньUA.

Людський розум – то своєрідна нива. І якщо засіяна вона добірним зерном та оброблена старанно, то неодмінно вихвалятиметься щедрим врожаєм життєвих здобутків.

А святковий Бал Олімпійців, який щорічно проходить у Нововолинському науковому ліцеї Волинської обласної ради, – то є жнива для тих працьовитих ліцеїстів, які не шкодували сил для творчого розвитку та інтелектуального росту і врешті возвеличилися в досягненнях.

Раді повідомити, що вчора уся наша ліцейна родина відзначала свято знань і мудрості й щиро вітала талановиту молодь нашого освітнього закладу, яка продемонструвала відмінні знання під час проведення предметних олімпіад, турнірів, конкурсів-захистів наукових робіт.

Щасливі, що до святкування також долучились перший заступник голови Волинської обласної ради Поліщук Юрій Петрович (ВО "Свобода"), Матвіюк Наталія Василівна - начальниця управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації та Яблонські Олена Сергіївна – голова ліцейної ради.

Спершу з привітальним словом до усіх присутніх звернулась директорка Нововолинського наукового ліцею - Хільковець Інна Петрівна, згодом юних призерів щиросердечного привітали й гості, які нагородили їх грамотами, подяками та грошовими призами. Також кожен присутній на заході мав можливість надихнутися за талановитими учнями нашого закладу, які приємно вразили кожного своїми хореографічними та вокальними вміннями.

Ми вкотре вітаємо наших обдарованих ліцеїстів та бажаємо їм не зупинятися на досягнутому, йти впевнено вперед. Успіхів вам та здійснення мрій!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити