image
 |  0 14 Лютого 2019 | 18:22

У Нововолинську незабаром школярів кормитимуть шаурмою

Незабаром нововолинських школярів у їдальнях годуватимуть шаурмою.

Про це розповідає керівник КП «Нововолинський міжшкільний комбінат» Світлана Іванова, - пише «Нововолинськ.com.ua».

У планах міжшкільного комбінату чимало новацій у меню шкільного обіду. Зокрема, для учнів планують готувати шаурму, але корисну. Адже кухарі підприємства дбають аби обіди школярів були не лише бюджетними і смачними, а й радували їх розмаїттям і привабливим зовнішнім виглядом. Саме тому, інколи дітей балують своєрідними бюргерами чи хот-догами.

«Зараз діти хочуть чогось новенького. І, щоб вони не бігали у магазини, які розташовані поруч, їх треба чимось зацікавлювати. Тому ми стараємось розширювати асортимент продукції у наших буфетах. Зокрема, у гімназії хочемо запровадити своєрідний експеримент. Ми там встановимо спеціальне обладнання, яке дозволить нам випікати млинці і віденські вафлі, а також готувати желе», – розповіла Світлана Іванова.

Читайте також: Луцькрада годуватиме дітей у садочках сиром скандальної фірми

Нововолинськ чи не єдине місто на Волині, у якому міська рада фінансує харчування дітей 1-4 класів, а також дітей пільгових категорій. Та буде певно єдиним містом на Волині, яке годуватиме дітей шаурмою чи хот-догами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити