image
 |  14 3 Лютого 2020 | 17:47

У Нововолинську поліція спіймала раніше судимого грабіжника

Співробітники Нововолинського відділу поліції встановили причетність 31-річного місцевого жителя до скоєння грабежу по вулиці Сірка в Нововолинську. Слідчі за фактом відкритого викрадення чужого майна розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

До поліції із заявою звернувся 38-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що торік у листопаді по вулиці Сірка в Нововолинську невідомий чоловік, застосувавши насильство, викрав у нього мобільний телефон. Сума завданих матеріальних збитків склала 4 тис. грн.

Співробітники кримінальної поліції встановили особу зловмисника. Ними виявився, раніше судимий, 31-річний місцевий житель.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.186 (грабіж, поєднаний із насильством) Кримінального кодексу України. Нині вирішується питання щодо оголошення зловмиснику підозри в скоєнні грабежу. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Читайте також: ДТП на Волині: автомобіль перекинувся і загорівся

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити