image
 |  295 25 Грудня 2023 | 14:13

У Нововолинську продають комунальну ділянку

У Нововолинську продають земельну ділянку комунальної форми власності площею 0,366 гектара. Цільове призначення землі – для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу. За ділянку хочуть виручити понад мільйон гривень.

Відповідний аукціон виконавчий комітет Нововолинської міської ради оголосив на сайті prozorro.sale, - пишуть Волинські новини.

Як лот виставлено, земельну ділянку несільськогосподарського призначення площею 0,366 гектара, що розташована за адресою: Волинська область, Нововолинськ, вулиця Дорошенка (біля перехрестя автодороги Ковель–Жовква з вулицею Івана Сірка).

Кадастровий номер – 0710700000:02:001:0017.

Категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Цільове призначення – для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу (КВЦПЗ – 12.11).

Початкова ціна продажу – 1 276 242 гривні.

Рішення про продаж цієї ділянки комунальної власності було прийнято навесні цього року на сесії Нововолинської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нестача загальною вартістю понад 13 мільйонів: У ДП «Волиньвугілля» побували аудитори

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити