image
 |  0 15 Січня 2019 | 12:14

У Нововолинську шукають директорів міського палацу культури та міського парку культури і відпочинку

Нововолинська міська рада оголошує конкурс на заміщення посади директора міського палацу культури та директора міського парку культури і відпочинку.

Про це інформує сайт Нововолинської міської ради.

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», закону України «Про культуру» відділ культури виконавчого комітету Нововолинської міської ради 14 січня 2019 року оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: директора міського палацу культури та директора міського парку культури і відпочинку.

Вимоги до кандидатів:

- освіта вища;
- стаж роботи у сфері культури не менше трьох років;
- вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.
Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на ім'я начальника відділу культури виконавчого комітету Нововолинської міської ради за адресою м.Нововолинськ, бульвар Шевченка, 6 та направляють за ел. адресою: [email protected] такі документи:
- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
- копію документа, що посвідчує особу,
- копії документів про вищу освіту,
- два рекомендаційні листи довільної форми,
- мотиваційний лист довільної форми,
- проект програми розвитку закладу культури на один і п’ять років.
Документи приймаються з 14 січня 2019 року (упродовж 30 днів після оголошення конкурсу).
Можуть надаватися інші документи, які підтверджують професійні чи моральні якості кандидата.
Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.
Конкурсний добір проводиться публічно.
Формування складу конкурсної комісії з конкурсного добору директорів комунальних закладів: міського палацу культури та міського парку культури і відпочинку розпочнеться 15 січня 2019 року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити