image
 |  14 27 Лютого 2023 | 15:56

У Нововолинську власник автосервісу випихав клієнта та хамив йому

У Нововолинську власник автосервісу, що біля «козлячого парку» випихав клієнта та хамив йому, бо той просто поцікавився, що робили з його машиною.

Про це у групі Типовий Нововолинськ написала Анастасія Марчук.

«Ніколи не пишу подібні дописи в ФБ, але сьогоднішній випадок вийшов за межі адекватності !!! Мені потрібно було зробити сходження і порекомендували хлопця, який працює на сервісі біля « козлячого парку ». Все зробили і ми приїхали забирати авто. Оплата там здійснюється через власника сервісу. Зайшли ми з чоловіком розрахуватися і запитати чи були якісь відхилення і що робили. На що власник сервісу хамливим тоном запитав : « Ти шо читати не вмієш? »

Чоловік сказав що він вміє читати, але хотів би почути думку майстра. На що цей хам сказав : « Візьми листок, там все написано »

Мій чоловік запитав чого він дозволяє собі так розмовляти ? Він оплатив послугу сервісу і хоче почути що робили з машиною. Той, не довго думаючи, почав випихати мого чоловіка з приміщення і вести себе неадекватно. Мій чоловік і запитав його чи в нього все добре з головою чи ні? На що власник відповів : « Що давно по морді не получав ? Всьо давай вали звідси » Ми були просто в шоці як так власник автосервісу може так розмовляти з клієнтами!!!Висновок такий - якщо хочете мати зіпсований настрій і вислухати погрози в свою сторону - звертайтесь до нешановного пана Дитинюка - він вам це забезпечить!!!» - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині невідомі розтрощили могилу на кладовищі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити