image
 |  0 25 Січня 2021 | 14:57

У Нововолинську злочинець вкусив пенсіонера та пограбував його

Оперативники спільно із співробітниками групи реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 (м.Нововолинськ) по гарячих слідах затримали 34-річного жителя Нововолинська, котрий відкрито викрав у пенсіонера гаманець із документами та грошима. За фактом пограбування слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Про це інформує поліція Волинської області.

Учора о 19:30 до нововолинських поліцейських звернувся місцевий мешканець та повідомив, що дві години тому по вулиці Соборній його пограбував чоловік із застосуванням насильства. Зловмисник штовхнув пенсіонера, вкусив за палець та вирвав із його рук гаманець, у якому знаходилося: 200 дол. США, 3 тис. грн, посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Поліцейські негайно виїхали на пошуки зловмисника. За короткий проміжок часу правоохоронці розшукали підозрюваного та затримали його. Частину пограбованих у пенсіонера речей вилучили та повернуть власнику.

Зловмиснику оголосили про підозру у скоєному злочині та обрали запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт, терміном 60 діб. Правопорушник уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин збудував нетрадиційний будинок (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити