image
 |  4 15 Серпня 2023 | 18:13

У одіозного священника мп, що служив на Волині, діагностували інфаркт

У підозрюваного в розпалюванні релігійної ворожнечі та виправданні збройної агресії Росії митрополита УПЦ (МП) Павла діагностували гострий інфаркт міокарда.

Про це повідомив адвокат Павла Микита Чекман у Telegram. 

"За офіційною інформацією від закладу охорони здоровʼя, Митрополиту Павлу посталено діагноз гострий інфаркт міокарду".

Деталі: У понеділок 14 серпня адвокат Павла повідомив, що Митрополита невідкладно госпіталізували до кардіологічного відділення однієї з лікарень Києва та прооперували.

7 серпня за митрополита Павла, якого підозрюють у підтримці війни, внесли заставу 33 мільйони гривень і він вийшов із СІЗО. Адвокат розповів, що гроші на заставу дали більше 1000 людей.

Служба безпеки України запевнила, що звільнення митрополита УПЦ МП Павла з-під варти не становить загрози: зміна запобіжного заходу не дає йому свободи пересування і не вплине на справедливий розгляд справи.

На Павла наклали низку зобов’язань, серед яких – не залишати село Вороньків Бориспільського району Київської області без повідомлення про це слідчого (за винятком невідкладних випадків, пов’язаних із небезпекою для життя та здоров'я).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В РПЦ готові прийняти монахів УПЦ (МП) на території росії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити