image
 |  0 9 Липня 2019 | 09:28

У парку в Луцьку планують облаштувати три майданчики для волейболу

У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки у Луцьку планують облаштувати три майданчики для волейболу.

Також планують зробити невеликі трибуни для глядачів, роздягальні і душові для спортсменів. Про це в інтерв’ю Інформаційному агентству ВолиньPost розповів радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, який уже встиг провести переговори із представниками волейбольних клубів міста.

Майданчики мають намір встановлювати поблизу спорткомплексу «Спартак», а три – аби там було можливе проведення змагань.

«Цього року плануємо облаштувати волейбольні майданчики. Це не потребує масштабних будівельних робіт. Але вони будуть з невеличкими трибунами для глядачів, з роздягальнями і душовими. Цього року ми вже не будемо починати робити роздягальні і душові. Волейболісти поки зможуть користуватися цим у спорткомплексі «Спартак», а наступного року добудуємо», – обіцяє радник Луцького міського голови.

Ігор Поліщук зазначає, що в планах також є дооснащення майданчика тренажерами для стріт-воркауту і створення у парку повноцінного місця для занять спортом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український мультсеріал «Козаки» покажуть у латиноамериканських країнах

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити