image
 |  18 16 Вересня 2021 | 12:29

У поліції розповіли, що волинянки не працюють у інтим-салоні в центрі Луцька

Рівно рік тому поліція провела обшуки у інтим-салоні «Юнона» на вулиці Лесі Українки й заявила, що припинила його діяльність.

Утім нині, у вересні 2021 року, салон далі працює. Туди продовжують «за дзвінком» приходити чоловіки.

Чому так, у інтерв’ю ВолиньPost розповів начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Юрій Крошко.

Він підтвердив, що салон, де надають інтимні послуги, наразі працює. Більше того, розповів, що власники цього «бізнесу» – люди з Дніпра й такі заклади вони мають по всій Україні.

«Люди, причетні до цього бізнесу, достатньо нахабні. Вони дозволяють собі змінювати персонал, змінювати умови роботи і продовжують працювати.

Справа в тому, що, як тільки ми документуємо протиправну діяльність і припиняємо їхню роботу, приїжджають нові люди, діяльність яких не документувалася – нові прізвища, нові обличчя – і починають роботу з нуля», – висловився Юрій Крошко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька продовжує функціонувати салон інтимного масажу? (ВІДЕО)

Серед дівчат, які працюють в «Юноні», за його словами, волинянок теж немає.

Головний поліцейський області додав, що у Луцьку поліцейські одними з перших в Україні провели обшуки і припинили діяльність інтим-салону. Далі були такі ж дії в інших областях. Після цього причетні до цього бізнесу стали навіть виходити з мітингами під МВС, називаючи таку роботу поліції тиском на бізнес.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити