image
 |  4 12 Грудня 2018 | 13:47

У «Приватбанку» пообіцяли відкрити рахунки політичних партій у Ківерцях до вечора

У Ківерцівському відділенні «Приватбанку» пообіцяли, що рахунки ВО «Свободи» та низки політичних партій, які мають намір взяти участь у виборах до Ківерцівської ОТГ, будуть відкрити найближчим часом.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» повідомив голова Ківерцівської міської виборчої комісії Григорій Павленко.

За словами Григорія Павленка, йому відомо про проблеми з відкриттям виборчих рахунків у банку.

«Міська виборча комісія зробила все, що мала зробити. Ми видали постанову про реєстрацію політичних партій на виборах. Цей документ є підставою для відкриття рахунку. Документи ми видали ще 30 листопада», - зазначив він.

Голова Ківерцівської виборчої комісії додав, що спілкувався з головою Ківерцівського відділення Приватбанку з приводу проблем з відкриттям рахунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ківерцях Приватбанк блокує відкриття рахунків політичних партій

«Я мав розмову з Аллою Погрищук – головою місцевої філії Приватбанку. Вона запевнила мене, що всі документи вже в порядку і подані на розгляд у центральний офіс в місті Дніпро. Але сталася технічна помилка. Тому виникла затримка. За її словами, до 16 год документи будуть зареєстровані і рахунки відкриті. На жаль, я не можу ніяк вплинути на цю ситуацію».

Нагадаємо, що ми інформували сьогодні про те, що відділення «ПриватБанку» у місті Ківерці блокує відкриття виборчих рахунків ВО «Свобода» та низці політичних партій для участі у виборах до Ківерцівської міської ОТГ, через що вони не можуть почати виборчий процес.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити