image
 |  0 5 Грудня 2019 | 14:01

У Раді двоє «слуг народу» побилися через жінку

Двоє нардепів від "Слуги народу" побилися на ранковому засіданні Верховної Ради 5 грудня.

Джерело: засідання Верховної Ради, джерела УП у "Слузі народу", нардеп від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко у Facebook, коментар нардепа від "СН" Ірини Верещук "Інтерфакс-Україна"

Пряма мова спікера ВР Дмитра Разумкова:

"Шановні колеги, заспокойтесь! Припиніть у залі бійку. Як у дитячому садочку. Розсядьтесь кожен на свої місця. Ну, дорослі ж люди. Повертаємось до роботи".

Пряма мова Геращенко:

"Свого часу я дала прогноз, що перша сесійна бійка відбудеться між слугами. Тільки но Максим Бужанський напав на свого колегу по фракції Гео Лероса. Він забіг в сектор "Європейської Солідарності" , затяг його за колони, й нашим депутатам прийшлося зупиняти бійку і вигнати хулігана з нашого сектору".

Деталі: Геращенко додала, що фракція "ЄС" просила дати їм 1 хвилину на виступ, щоб просити регламентний комітет негайно розглянути цей випадок на своєму засіданні і відсторонити Бужанського від сесійних засідань, але Разумков слова фракції не дав.

За даними джерел УП у "СН", Бужанський накинувся на Лероса нібито через те, що той образив у чаті депутатку від "Слуги народу" Ірину Верещук.

Пізніше це підтвердила сама Верещук. Вона заявила, що вимагає публічного вибачення від свого колеги з фракції Гео Лероса за образи на її адресу у внутрішньому чаті фракції.

За її словами, вона просила Лероса вибачитися ще 4 грудня, оскільки "матом писати недобре".

Верещук розповіла, що в чаті обговорювалися законопроекти, які стоять у порядку денному 5 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп з Волині отримав 400 тисяч доларів за поправку про імпорт електроенергії з Росії, – Скороход

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити