image
 |  9 28 Липня 2019 | 23:33

У районі на Волині бобри руйнують капітально відремонтовану дамбу

За підвісним мостом через річку Стохід на Заріку розпочинається дамба, котру кілька років тому капітально відремонтували. Але нині бобри її так облюбували, що роблять все нові глибоченні нори.

Про це пише Любешівська газета "Нове життя".

За останній тиждень-два на короткому відрізку – між першим та другим бетонними містками, як іти з боку Любешова, - виникло шість глибоких ям, котрі щодень ширшають. Донедавна дамба була нічиєю, лише під кінець червня її взяла на баланс селищна рада, повідомив начальник відділу інфраструктури та комунальної власності управління КБ та ЖКГ селищної ради Ігор Комар-Стаховський. Тож коштів у селищної ради на ремонт цієї дамби на цей рік не передбачалося. Але, оглянувши з депутатом селищної ради, жителем Заріки, Валентином Стельмахом ці ями, працівники селищної ради дійшли до висновку, що треба негайно щось робити.

– Якщо люди організуються, то ми готові надати та підвезти до підвісного моста матеріал, адже до самої дамби техніка не під’їде. Тачками вручну треба доставити матеріал до самих ям, - пояснює Ігор Комар-Стаховський.

До слова, попередні рази ями засипали жителі Заріки, яких організовував на толоку їхній депутат Валентин Стельмах. Тож і він сподівається, що люди знову відгукнуться, тим більше, що цього разу селищна рада йде назустріч, готова допомогти матеріалами. Бо ж раніше засипали ями власним коштом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителів Любешівського району попереджають про пожежну небезпеку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити