image
 |  11 27 Червня 2023 | 16:16

У роковини удару по ТЦ росія знову атакувала Кременчук

Під час ракетної атаки Росії 27 червня сталося влучання у дачний кооператив під Кременчуком Полтавської області. Також вибухи чули у Сумах.

Про це пише "Суспільне", речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

"Ворог атакував Полтавщину. Як і рік тому у цей день, ракетами Х-22. Є влучання у Кременчуцькому районі у дачний кооператив. Попередньо без жертв. Влучань в обʼєкти критичної інфраструктури не зафіксовано. Деталі уточнюємо", - написав Лунін.

Під час повітряної тривоги у Кременчуці близько опівдні у вівторок було чутно звуки вибухів, повідомили місцеві жителі.

У Сумах також було чутно звук вибуху, повідомили кореспонденти "Суспільного".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни намагались наступати на 4 напрямках, але безуспішно

Повітряну тривогу було оголошено через пуски крилатих ракет з літаків Ту-22м3.

Речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат повідомив в ефірі телемарафону, що під час атаки в повітряному просторі було зафіксовано щонайменше дві ракети.

Нагадаємо, 27 червня 2022 року росіяни завдали ударів двома ракетами по Кременчуку, влучили у торговельний центр "Амстор". Там загинула 21 людина, 77 були поранені. Також було пошкоджено будівлі підприємства.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити