image
 |  0 2 Червня 2021 | 15:10

У Рожищах штрафуватимуть за нескошену траву

Рожищан штрафуватимуть за недотримання Правил благоустрою територій.

Про це йдеться на сайті Рожищенської мської ради.

Всі підприємства, установи, організації, комунальні підприємства, заклади громадського харчування, навчальні, торгові та комерційні заклади, власники приватних домогосподарств повинні скошувати траву на закріплених за ними ділянках, а також прибирати підпорядковану їм територію від сміття, видаляти зарослі та кущі.

Відповідні норми зафіксовані у Правилах благоустрою територій міста Рожище (розділ 2 «Повноваження, права та обов’язки суб’єктів благоустрою», розділ 4 «Утримання територій, закріплених за об’єктами благоустрою», розділ 6 «Утримання зелених насаджень на об'єктах благоустрою»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині перевізник судиться з поліцією через вилучене авто

Переконливо просимо містян дотримуватися Правил благоустрою. Адже утримання зелених насаджень у неналежному стані спотворює естетичний вигляд міста та створює незручності.

Нагадаємо, за порушення Правил благоустрою територій Рожища винні особи несуть відповідальність, встановлену Кодексом України про адміністративні правопорушення та Законом України «Про благоустрій населених пунктів», – накладення штрафу від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, суб’єктів підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усі атракціони в Центральному парку Луцька повторно обстежують

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити