image
 |  2 27 Квітня 2019 | 12:15

У Рожищі шукають людей, які прославили місто

Рожищенська міська рада закликає рожищан спільно сформувати список видатних людей міста.

"Всі ми народжуємося і починаємо життя з чистого аркуша, куди щоденно вписується наша історія. Біографія невпинно формується, і жоден наш крок не залишиться непоміченим. Але є такі люди, які залишили дуже вагомий слід на землі. Про них є що сказати та варто пам’ятати! Закликаємо рожищан розповісти нам про людей, які змінили або прославили наше місто в Україні та світі. У день міста ми представимо перед загалом виставку видатних рожищан під назвою «Люди, які прославили місто». Це потрібно нам для усвідомлення того, що наша земля зродила багато талановитих особистостей. Зауважимо, що виставку видатних людей міста ми будемо формувати й після Дня міста!", - йдеться в оголошенні. 

Фото та відомості про визначних рожищан надсилайте на електронну адресу Рожищенської міської ради [email protected] з поміткою «Люди, які прославили місто» або в повідомленнях на сторінку міськради у Фейсбуці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де межа людяності? - волинянка про викинутий непотріб на кладовищі (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити