image
 |  0 24 Жовтня 2023 | 19:43

У Секторі Газа загинули двоє українських дітей

В МЗС підтвердили інформацію про загибель двох українських дітей в секторі Газа. Представництво України в місті Рамалла з’ясовує всі обставини трагедії та підтримує зв‘язок із родичами.

Про це повідомив речник МЗС Олег Ніколенко.

"МЗС України підтверджує загибель в секторі Газа двох українських дітей 2014 та 2017 років народження. Їхні особи встановлені. Співчуваємо батькам", - повідомив Ніколенко.

Він зазначив, що представництво України в м. Рамалла з’ясовує всі обставини трагедії та підтримує зв‘язок із родичами.

Раніше керівник відділення посольства України при Палестинській Національній Адміністрації Максим Тьокін повідомив, що у секторі Газа 24 жовтня внаслідок ракетного обстрілу загинуло двоє українських дітей.

Кількість загиблих українців в Ізраїлі після нападу на країну палестинського ісламістського угруповання ХАМАС 7 жовтня зросла до 19 осіб, одна людина вважається зниклою безвісти, ще троє українців загинули у секторі Гази, повідомив у вівторок журналісту УНН речник МЗС України Олег Ніколенко.

"Загальна кількість підтверджених жертв серед українців в Ізраїлі: 19 загиблих та 1 зниклий безвісти. У Секторі Гази - 3 загиблих", - сказав Ніколенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: росія зосередила в Україні понад 400 тисяч солдатів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити