image
 |  0 1 Лютого 2022 | 17:01

У селищі на Волині відкрили новозбудовану амбулаторію (ФОТО)

У селищі міського типу Люблинець, що на Ковельщині, відкрили новозбудовану амбулаторію.

Про це у соцмережі facebook написав перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук (ВО "Свобода").

Відкриття відбулося сьогодні, 1 лютого за участі представників влади та мешканців громади.

"У Люблинці Ковельського району сьогодні розпочала роботу новозбудована амбулаторія загальної практики сімейної медицини.
Дуже тішить те, що тисячі мешканців громади отримуватимуть ще більш якісне медичне обслуговування.
У будівлі облаштували зручні кабінети із сучасним обладнанням. Загалом амбулаторія дуже простора та доступна для людей з обмеженими можливостями. Також лікарі матимуть змогу якнайшвидше дістатися до хворого на новенькому авто.
Радий, що мешканці громади мають доступ до кваліфікованих та якісних медичних послуг, адже здоров’я громадян – це найвища цінність", - написав Юрій Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий власник їдальні «Берізка» у Луцьку ухиляється від перевірки об'єкту після реконструкції

"Будівництво амбулаторії здійснювалося за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров'я в сільській місцевості на умовах співфінансування з селищним бюджетом. Даний медичний заклад обслуговуватиме жителів громади з 9-ти населених пунктів. Сьогодні амбулаторія отримала новий автомобіль для сімейного лікаря Reno Duster, комп'ютерну техніку, нові меблі та медичне обладнання. Щиро бажаю медичним працівникам закладу міцного здоров'я, натхнення у їхній відповідальній і благородній праці та лише профілактичних пацієнтів!" - зазначила голова Люблинецької громади Наталія Сіховська (ВО "Свобода").

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити