image
 |  7 17 Квітня 2023 | 19:53

У селищі на Волині встановили контейнер для твердих побутових відходів нового типу (ФОТО)

31 березня Ратнівським ВУЖКГ встановлено контейнер для твердих побутових відходів нового типу євростандарт для абонентів, які уклали угоди на вивезення ТПВ по вулиці Привітній у селищі Ратне.

Про це інформують на сайті селищної ради, - пише ВолиньUA.

Відповідно до частини 2 статті 35-1 Закону України «Про відходи», власники або наймачі, користувачі, у тому числі орендарі джерел утворення побутових відходів, земельних ділянок зобов’язані укласти договори з юридичною особою, яка визначена виконавцем послуг на вивезення побутових відходів та здійснювати оплату таких послуг.

Тому закликаємо мешканців селища, які не уклали договори на вивезення ТПВ, звернутись до Ратнівського ВУЖКГ за адресою: смт Ратне, вулиця Нова, 94 (тел. 2-14-07, +30630489314) для укладення таких договорів. Це дасть можливість громадянам користуватись послугою на законних підставах, а нам, в свою чергу, дасть можливість закупити нові контейнери.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити