image
 |  14 31 Січня 2021 | 23:08

У Шацькій селищній раді – нова депутатка від Аграрної партії, у декларації якої – 12 земельних ділянок

На черговому засіданні сесії Шацької селищної ради представили нову депутатку від Аграрної партії.

Представлення відбулося це 29 січня, - пише Район. Шацьк.

Перед присутніми виступила Ліана Місюрина, секретар територіальної виборчої комісії, яка повідомила, що відповідно до рішення виборчої комісії депутаткою від Шацької районної організації «Аграрна партія України» стала Світлана Куць.

Світлана Куць наступна по черговості у списку партії після Віктора Плейтуха, який відмовився від мандату депутата у зв'язку з призначенням його на посаду старости Світязького старостинського округу.

Куць Світлана Миколаївна народилася 13 січня 1965 року, освіта вища, екссекретар Пульмівської сільської ради, членкиня Аграрної партії України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Маневичині провели рейд «проблемними» сім’ями (ФОТО)

Водночас, за повідомленням видання Волинь24, торік на той час депутатка Пульмівської сільської ради Шацького району, секретарка сільради Світлана Куць задекларувала 12 земельних ділянок, літню кухню, хлів, гараж та 137 тисяч гривень річної зарплати.

Світлана Куць вказує, що у 2019 році отримала 137 тисяч 273 гривень заробітної плати на посаді секретаря Пульмівської сільської ради. Також декларує три земельні ділянки в селі Пульмо Шацького району площами 25, 6,3 та 2, 32 соток.

Із членів сім'ї Світлана вказує чоловіка Володимира Куця. У нього у власності перебуває 9 земельних ділянок у селі Пульмо площею 25; 7,64; 53,67; 14,17; 17,53 та 20,29 сотих.

Також вказує літню кухню - 38 кв. метри, хлів – 63 кв. метри, гараж – 16 кв. метри в селі Пульмо. До слова, про транспортні засоби інформація відсутня.

Чоловік Володимир Куць декларує пенсію в розмірі 23 тисячі 393 гривень у 2019 році.

Зазначимо, що земля під забудову, в курортному селі Пульмо, вартує від 1 тисячі доларів за 1 сотку. Декларації народних обранців Шацького району рясніють десятками ділянок і здебільшого вартість купівлі чи набуття просто не вказується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра: у Луцьку відбувся закритий показ фільму про «кіборгів» ДАП «Трохи нижче неба»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити