image
 |  0 14 Серпня 2019 | 11:26

У школах Луцька навчається 125 дітей з Криму та Донбасу

У закладах загальної середньої освіти Луцька навчається 125 дітей громадян, які перемістилися до міста Луцька з тимчасово окупованої території України та районів проведення операції об’єднаних сил (АР Крим – 28, Донецька область – 53; Луганська область – 44).  

Про це йде мова у проекті рішення виконкому Луцької міськради.

Як зазначається у документі, дітей необхідно забезпечити регулярне безкоштовне підвезення до місця навчання та до закладів позашкільної освіти.

Проектом рішення пропонується з 1 вересня по 31 грудня 2019 року здійснювати безкоштовний проїзд у тролейбусах дітей шкільного віку громадян, які перемістились з тимчасово окупованої території України та районів проведення операції об’єднаних сил до міста Луцька.

Фінансові витрати на організаційні заходи щодо забезпечення придбання та видачі щомісячних проїзних документів дітям провести в межах загальних асигнувань, виділених на утримання установ освіти на 2019 рік.

Придбання щомісячних проїзних квитків буде здійснюватись управлінням освіти Луцької міської ради на підставі поданих списків дирекціями закладів загальної середньої освіти та на підставі поданих заяв батьків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ нововведень у школі, які запрацюють з 1 вересня

Головне фото - ілюстративне.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити