image
 |  20 24 Вересня 2021 | 17:01

У школах Нововолинська онлайн навчання буде до 27 вересня

У зв’язку з входженням країни у «жовтий» рівень епідемічної небезпеки та неповною вакцинацією педагогічних працівників, школи Нововолинська працюватимуть онлайн до 27 вересня.

Про це йдеться на facebook-сторінці мера Нововолинська Бориса Карпуса.

Зазначається, що карантинні обмеження найбільше торкнуться освітнього процесу. Заклади зможуть працювати офлайн лише за умови вакцинації не менше 80% персоналу хоча б однією дозою щеплення від COVID-19.

«На сьогодні у Нововолинській громаді відповідний відсоток вакцинованих є у трьох закладах: Грибовицькій гімназії, Грядівському ліцеї та Низкиничівському закладі дошкільної освіти. У решти показник трохи менший. Тому, аби не відлучати дітей від звичного навчання, а персоналу ліцеїв дати час вакцинуватися, міська комісія ТЕБ та НС прийняла рішення продовжити очне навчання ліцеїстів до 27 вересня. Якщо у понеділок ситуація зі щепленнями в освітніх закладах не зміниться, учні 5-11 класів йдуть на дистанційне навчання, 1-4 класи та дошкільнята продовжуватимуть звичний освітній процес», - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський митник намагався приховати понад півмільйона гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити