image
 |  2 17 Лютого 2020 | 21:09

У Сирії розгромили базу російських найманців (ВІДЕО)

У Сирії знищили базу путінських солдат: відео з висоти пташиного польоту.

Про це повідомляє «24 канал».

У Сирії в Західному Алеппо (провінція Ідліб) розгромили базу російських найманців. Раніше тут було знищено ще один штаб росіян.

Як повідомляє ресурс «Кавказ-центр», прямо посеред опорного пункту російських найманців смертник підірвав бойову машину піхоти. Інформаційна агенція ebaa.news пише, що авто попередньо було замінованим і вибухнуло під час руху.

Відповідальність за те, що трапилося несе ісламістське угруповання «Хайят Тахрір аш-Шам». Про кількість загиблих в результаті атаки не повідомляється, але, як видно на знятому з безпілотника відео, на місці вибуху лишилися одні руїни.

За словами офіцера ЗСУ Анатолія Штефана з позивним «Штірліц», сирійським повстанцям під час бою також вдалося захопити російський танк Т-90. Належність бойової машини до російської армії підтверджує індекс негабаритності Н2200, нанесений на лівий борт танка. Ця позначка свідчить про призначення для перевезення залізницею в Росії.

Сирійські повстанці не тільки відбили у асадітов новітній путінський танк Т-90 на ходу, але і зуміли послати його в бій. Якщо придивитися, на лівому борту добре видно індекс негабаритності Н2200 для перевезення залізницею в РиФи.

У лютому сталося кілька смертельних авіаатак за участю російських найманців і військ президента Сирії Башара Асада, якого підтримує Кремль. Зокрема, 2 числа внаслідок авіанальотів в Ідлібі загинули щонайменше 11 мирних жителів. А 11 лютого в результаті авіаударів у Алеппо загинули 15 мирних жителів, зокрема 8 дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росію вважають агресором більш, як 54% українців (ОПИТУВАННЯ)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити