image
 |  2 29 Березня 2021 | 19:58

У справі «ПВК Семенченка-Шевченка» заарештували «Гала» – екскомбата «Донбасу»

У справі про «приватну військову компанію», у створенні якої підозрюють колишнього нардепа Семена Семенченка та відомого як «позаштатний агент НАБУ» Євгена Шевченка, було затримано колишнього командира батальйону «Донбас» Анатолія Віногродського (позивний «Гал»).

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Про це повідомив у Facebook глава організації «Добровольчий рух «Організація українських націоналістів» Микола Коханівський. Віногродському обирали запобіжний захід у Печерському районному суді Києва.

Відомо, що суддя пішла до нарадчої кімнати. У залі суду за затриманого поручився Герой України Степан Хмара.

Суд постановив помістити Анатолія Віногродського під цілодобовий домашній арешт.

Нагадаємо, раніше адвокат заарештованого на два місяці Семена Семенченка повідомив, що його підзахисного госпіталізували в лікарню для обстеження.

Як писав OBOZREVATEL, Печерський районний суд Києва 26 березня обрав запобіжний захід колишньому народному депутату Семенченку у справі про створення приватної військової компанії. Чоловіка відправили під варту на два місяці без права на внесення застави. Семенченко заперечує всі звинувачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ припинила діяльність воєнізованої банди та постачання військових товарів з Росії (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити