image
 |  2 17 Лютого 2022 | 22:54

У Станиці Луганській відновились обстріли, палає житловий будинок (ВІДЕО)

Пізно увечері 17 лютого бойовики відновили обстріли по Станиці Луганській. У житловий будинок потрапив боєприпас важкої зброї.

Джерело: співрозмовник "Української правди" у правоохоронних органах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти обстріляли Станицю Луганську: снаряд влучив у дитсадок (ФОТО)

Зазначається, що о 21:24 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у смт Станиця Луганська на вулиці Магістральна буд. 8, 10 хвилин тому сталось попадання у житловий будинок з важкої зброї.

Почалась пожежа, горить будинок.

Зазначається, що поранених та загиблих немає.

Нагадаємо:

Проросійські бойовики на Донбасі з початку доби обстрілюють десятки населених пунктів з мінометів та іншого озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. 

Один із снарядів пробив стіну дитячого садка, де в цей час знаходились діти із вихователями. Діти не постраждали лише тому, що перебували на заняттях в іншому приміщенні. Однак троє працівників дошкільного закладу отримали контузії – їх шпиталізовано.

Пізніше обстрілом пошкоджено будівлю місцевої школи, в якій на момент атаки перебувало 30 учнів та 14 освітян. Діти та дорослі були змушені рятуватись у підвалі закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стріляють по дітях: на Луганщині окупанти вслід за садочком обстріляли ще й ліцей

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити