image
 |  18 8 Лютого 2020 | 17:02

У Старій Вижівці суд хоче випpавдати п'яного офіцеpа, який стpіляв у ветеpана війни на Сході?

На 11 лютого 2020 року об 11.00 в районному суді смт. Стара Вижівка призначене чергове судове слухання по резонансій справі АТОвця Юрія Омелюха, в якого стріляв офіцер ЗСУ, зробивши його інвалідом.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Світлана Світлана.

Це буде звернення до моїх земляків, мешканців Волині!

А взагалі то, й до всіх свідомих українців!

Знайомтесь, це Юра Омелюх. Хлопець із Волинської області, учасник війни на Сході України, наш із вами Захисник.

Так склалося, що мирна територія Волинської області стала для нього небезпечнішою, ніж пекло у зоні АТО. Бо після повернення Юра отримав кулю в спину від п'яного «офіцера», якому зробив зауваження щодо правил поводження зі зброєю.

Все просто. Мирна Волинь. Військова частина. Посиденьки з алкоголем та дівчатами. І постріл у рядового солдата. Бо той надто добре ніс свою службу. Можете собі уявити?

А тепер подивіться на фото молодого, повного сил українського захисника до того «просто» і після «нього».

Юра прикутий до інвалідного візка уже близько двох років. Він щодня терпить жахливі болі. А ще він розуміє, що навколо суцільна несправедливість. Бо його кривдник досі непокараний. Мало того, його хочуть виправдати. Цей злочинець вже домовився з тим ким треба (як у нас це часто буває) і щиро вірить, що буде собі спокійно жити далі.

Ми не маємо цього допустити! Бо завтра він покалічить, а то і вб'є ще десятки ні в чому невинних людей. Чи можемо ми цьому зарадити? - Так! Ми повинні згуртуватися і боротися з цією несправедливість. Чи це принесе якийсь результат? - Так! Бо на попередніх двох засіданнях у обвинуваченого не пішло все як по маслу саме через присутність небайдужих людей. (Можете почитати попередні пости у Юри на сторінці).

На останнє засідання Юрчика приїхали підтримати до десятка людей, які пересуваються на візку. Так невже ми, слава Богу, здорові люди, не можемо зробити це ж саме???

Народ, прошу вас підтягуйтесь, хто може, передавайте іншим. Будьте свідомими, активними. Ваше завжди ж до вас повернеться.На минулих засіданнях зовсім не було волинян. Люди приїхали тільки зі Львова.

Луцьк, Ковель! Підтримайте свого Захисника

!Особливе звернення до учасників АТО з Волині.

До вас швидше достукаєшся. Збирайте свої побратимів і приїжджайте!!!

Разом ми сила і в згуртованості, з Божою поміччю, ми зможемо відновити справедливість!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна за 07.02.2020: Окупанти 6 разів порушили «тишу», втрат немає

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити