image
 |  4 19 Квітня 2021 | 18:14

У Старому місті через недбалість електриків у мешканців згоріла техніка

У Луцьку в історичній частині міста з невідомих причин обірвалися електричні дроти біля закладу «Техас», через такі події трапилося замикання і в людей погоріла техніка.

Електрики з «Волиньобленерго», які були на місці, відмовилися будь-що коментувати журналістам, повідомляє телеканал «Аверс».

Лучанка Надія, яка живе на вулиці Драгоманова, каже, що такі проблеми з електрикою тут вже не вперше. Цього разу в неї згоріли ноутбук та пральна машина.

«Серйозні проблеми почалися ще в середині 2013 року, – розповідає жінка. – Було звернення до обленерго, думаю, телефонну розмову записували і її можна знайти. На тому кабелі, про який сказали, що він неробочий, піднімали не одне відро цементу. Відповідно був розрив, після чого замкнуло. Була пожежа. А тепер у нас проблеми з напругою».

«Постійно то мигає світло, то гуде холодильник, – додає пані Наталія. – Коли телефонуємо в обленерго, вони до жеку відправляють. От сьогодні все вимкнулося – і годину телефоном треба пояснювати, що нам потрібна допомога. Приїхали з десятого дзвінка сусідів».

В кафе «Старе місто» згорів кавовий автомат, а в аптеці-музеї погоріли усі робочі комп’ютери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майстер із Волині виготовив понад 300 мінізамків, фортець та церков (ВІДЕО)«Волиньобленерго» скеровує мешканців, які постраждали від перебоїв з електрикою до жеку, хоча хто насправді відповідає за надійне постачання електроенергії з'ясуємо найближчим часом.

До слова, поряд із приміщенням «Техасу» сталась аварія, через яку лучани втратили техніку. Декілька років тому, одне із технічних приміщень закладу виникала пожежа.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити