image
 |  4 6 Лютого 2020 | 23:44

У страху – очі великі: В Кремлі усім, хто йде на зустріч з Путіним, почали міряти температуру

В адміністрації президента Росії Володимира Путіна почали вимірювати температуру тіла у всіх, хто приходить на заходи за участю президента РФ.

Джерело: "Ведомости", російський "Інтерфакс", Facebook-сторінка журналіста Антона Желнова

"У Кремлі тепер додалася нова процедура перевірки – людина з тепловізором в руках, яка вимірює вам температуру", – йдеться в повідомленні.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков повідомив ЗМІ, що в Кремлі діють додаткові запобіжні заходи проти поширення нової коронавірусної інфекції.

У той же час, віце-прем'єр РФ Тетяна Голікова заявила, що перевірки в Кремлі проводять не через коронавірус, а через місцевий сезонний грип.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наказали мовчати: в Китаї від коронавірусу помер лікар, який першим виявив смертельну загрозу

Як нагадує "УП", наприкінці 2019 року у китайському місті Ухань було зареєстровано спалах пневмонії. Пізніше з'ясувалося, що причиною захворювання став раніше невідомий вид коронавірусу. 

30 січня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила надзвичайну ситуацію у зв'язку з розповсюдженням вірусу за межами Китаю.

Станом на 6 лютого у світі зафіксовано 28 274 випадків захварювання на коронавірус, померли 565 осіб, вилікувались від вірусу понад 1100 осіб.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити