image
 |  0 13 Лютого 2021 | 11:16

У сусідній області лікарка била та душила дітей у кабінеті (ВІДЕО)

У Рівному розгорівся скандал через зубну лікарку. У мережі з'явилося відео, як вона хапала й шарпала дівчинку, яку батьки привели полікувати зуби, й била об кушетку головою маленького хлопчика.

Про інцидент у соцмережах розповіла жителька Рівного Вікторія Мамотюк.

"Мати дівчинки з відео була однією з тих, хто захищав публічно лікарку. Вона не знала, що постраждала і її дитина пів року тому. Та коли побачила відео і впізнала на ній свою дитину, була шокована. Жінка каже, що до останнього не могла повірити очам, адже лікарка знала про інвалідність 3-річної дівчинки та хворобу серця. Сьогодні вона пише заяву до поліції", - написала Вікторія.

За її словами, хлопчика з відео знайти не вдалося, а один з адвокатів Рівного уже розпочав роботу із трьома потерпілими від дій лікарки сім'ями.

Батьки постраждалих дітей написали заяви до поліції.

"Мати постраждалої дитини написала заяву до поліції. Там відкрили кримінальне провадження", - повідомила речниця Нацполіції Рівненської області Катерина Загорська, передає tsn.ua.

У стоматологічній клініці інцидент не коментують.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити