image
 |  0 20 Лютого 2021 | 17:00

У центральному парку Луцька стартував пленер «Снігова скульптура» (ФОТО)

Довгоочікуваний пленер «Снігова скульптура» стартував сьогодні у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Над виготовленням скульптур працюють 10 команд, до складу яких увійшли як студенти вищих навчальних закладів, що у нашому місті, так і учні та викладачі художньої школи, творчої студії «Чарівний пензлик».

Як інформують у Луцькій міській раді, захід організований міською радою за сприяння благодійників. Востаннє таке дійство у Луцьку відбувалося ще до здобуття незалежності України. Нині ж учасники пленеру із захватом взялись освоювати нову справу: досі невідомі нюанси роботи зі сніговими скульптурами багатьох змусили внести правки до підготованих екскізів, по-новому підійти до виконання завдання.

Для усіх учасників пленеру також організовано своєрідний «пункт обігріву»: тут охочі можуть поласувати печивом та теплими напоями.

Підсумки пленеру підіб’ють 21 лютого, у неділю, о 13 годині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маємо назавжди звільнитися від російського впливу і позбутися внутрішніх комплексів, – депутат Луцької міськради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити