image
 |  2 4 Серпня 2020 | 10:39

У центрі Луцька демонтують незаконно встановлений літній майданчик

Департаментом муніципальної варти буде підготовлено проект рішення виконавчого комітету про демонтаж тимчасової споруди (літнього кафе) на вул. Лесі Українки, 19а.

Про це йдеться у відповіді на виконання доручення секретаря міської ради Григорія Пустовіта від 15.07.2020 щодо перевірки стану благоустрою на земельній ділянці на вул. Лесі Українки, 19а повідомляємо наступне.

Як вказано у документі, інспектором департаменту муніципальної варти 24 липня 2020 року здійснено обстеження території на вулиці Лесі Українки, 19а під час якого було виявлено, що земельна ділянка знаходиться в належному санітарному стані, засмічення не виявлено.

Інспектором було видано приписи No2971, 2972 менеджеру ТзОВ «Львів преміум» щодо усунення порушень Правил благоустрою міста Луцька, а саме усунення написів на фасаді будівлі та відновлення сходів за вказаною адресою. Станом на 02 серпня 2020 року порушення усунені.

Також муніципали інформують, що будівля літнього кафе площею 14 кв.м. перебуває у приватній власності ПП «КИЙ-Х».

Виконавчим комітетом приймалось розпорядження від 12.10.1995 No401-рв «Про дозвіл на проведення реконструкції літнього кафе та ремонт цегляного павільйону готелю «Світязь» по вул. Лесі Українки, 21».  

Натомість, тимчасова споруда (літній майданчик) розміщена на земельній ділянці комунальної власності без відповідних дозвільних документів.

Департаментом муніципальної варти буде підготовлено проект рішення виконавчого комітету про демонтаж тимчасової споруди (літнього кафе) на вул. Лесі Українки, 19а.

Нагадаємо, що раніше ПП «КИЙ-Х» подавали звернення до Луцької міської ради щодо будівництва офісного центру в близькості до житлового будинку. В даному питанні заходили на межі вільної землі комунальної власності. Тоді ж підтримки депутатів, дана фірма – не знайшла.

       

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити