image
 |  4 3 Липня 2021 | 20:44

У центрі Луцька осипається аварійний балкон

На центральній пішохідній вулиці Луцька до магазину дешевих товарів нескінченний потік покупців. І майже ніхто з них не помічає небезпеки, що нависла просто над головою. З балкону, що на другому поверсі, будь-якої миті можуть посипатися шматки бетонної плити.

У магазині розповіли: ще тиждень тому власники аварійного балкону звернулися до комунальників. Ті відреагували того ж дня – перегородили вхід до магазину стрічкою. Згодом привезли будматеріали і… зникли. З тих пір дирекція магазину молиться, щоб бетонна плита не впала на їхніх покупців. Аби не впала ще й виручка, продавці перев’язали огороджувальну стрічку і звільнили вхід до магазину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати знову преміювали очільника Камінь-Каширської ОТГ

«Нас тут проклянуть, якщо, не дай Боже, щось станеться. І ми так само приходимо двері відкриваємо вранці і п’ять хвилин під цим балконом стоїмо. Декілька днів назад посипалося. Дівчата наші відкривали двері, і їм просто за шиворот посипалося. Тріщина йде щодня все більша, тому що дощі ще були», – розповіла адміністраторка магазину Наталія.

Детальніше - у сюжеті 12 каналу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити