image
 |  5 20 Січня 2021 | 08:16

У центрі Луцька паб просить погодити режим роботи до 23 години

Кафе «ПАБ ”ВЕСЕЛИЙ ДЖЕК”» на вул. Лесі Українки, 37 просить продовжити режим роботи з 10.00 до 23.00 годин.

Про це йдеться у проєкті рішення виконавчого комітету Луцькради.

У Луцьку міську раду звернулись фізичні особи-підприємці Лагошняк Ігор Ярославович, Мазурик Вікторія Миколаївна та Лазарець Наталія Григорівна з проханням встановити режим роботи з 10.00 до 23.00 годин на 2021 рік для кафе «ПАБ ”ВЕСЕЛИЙ ДЖЕК”» на вул. Лесі Українки, 37.

У правоохоронців та контролюючих органів заперечень щодо продовження режиму роботи закладу «ПАБ ”ВЕСЕЛИЙ ДЖЕК”» - немає.

Так, за інформацією наданою Луцьким відділом поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, Управлінням патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України та Управлінням Держпродспоживслужби в місті Луцьку неодноразових документовано підтверджених порушень норм громадського порядку щодо дотримання тиші та санітарного законодавства щодо дотримання тиші відповідно у вищезазначеному закладі протягом останніх трьох місяців не зафіксовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємець-порушник просить оренду у Центральному парку Луцька

А також неодноразових документовано зафіксованих відповідними контролюючими органами (Луцьким відділом поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, Управлінням патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України та департаментом муніципальної варти міської ради) адміністративних правопорушень, передбачених частиною другою ст.156 КУпАП, у вказаному закладі протягом останніх трьох місяців не було.

Остаточне рішення за членами Луцького міського виконавчого комітету.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити