image
 |  4 28 Березня 2023 | 15:47

У центрі Луцька поскаржилися на зруйновані сходи біля закладу (ФОТО)

Ось так, на думку керуючого відділенням №13 Нової пошти, що по просп. Волі, 35 у місті Луцьку, має виглядати вхід до приміщення, де за день отримують та відправляють поштові відправлення десятки, якщо не сотні громадян.

На ситуацію поскаржилися муніципали, - пише ВолиньUA.

Чи то такий «маркетинговий хід», чи просто недбальство і безвідповідальність орендарів приміщення – з’ясувати не вдалося. Адже замість того, щоб гідно сприйняти об’ктивні вимоги інспектора муніципальної варти і привести зруйновані сходи до належного вигляду, аби вони стали безпечними і комфортними для пересування відвідувачів, керуючий відділенням по-хамовитому поводився з працівником департаменту та викликав поліцію охорони, турбуючись про свою безпеку, злякавшись одного інспектора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі муніципали виявили дерев’яний люк на тротуарі

Як результат – працівники поліції, які уже були викликані інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста, допомогли встановити особу порушника для складання адміністративного протоколу за ст. 152 КУпАП та порушення п.п. 2.5.2.2. Правил благоустрою міста Луцька за утримання в неналежному стані території, закріпленої за суб’єктом благоустрою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити