image
 |  5 29 Жовтня 2023 | 18:16

У центрі Луцька водії порушують правила паркування (ФОТО)

Шановні водії, звертаємо Вашу увагу, що по вулиці Коперника, встановлено дорожній знак 3.34 «Зупинку заборонено». Знак забороняє зупинку і стоянку транспортних засобів, крім таксі, що здійснює посадку або висадку пасажирів (розвантаження чи завантаження вантажу).

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Проте, не всі водії дотримуються вимог встановленого дорожнього знаку і паркують свої автомобілі створюючи перешкоди для пересування іншим учасників дорожнього руху, фактично лишають лише одну смугу для руху транспортних засобів, замість двох.

В свою чергу, це зменшує пропускну здатність вулиці та може призводити до заторів та «тягучок», особливо в час пік. В черговий раз були зафіксовані порушення правил дорожнього руху, а саме: вимоги дорожнього знаку 3.34 «Зупинку заборонено» додатку 1 розділу 33 ПДР України. Всі автовласники, які розмістили свої транспортні засоби з порушенням були притягнуті до адміністративної відповідальності згідно з ч. 1 ст. 122 КУпАП, з санкцією накладення штрафу в розмірі 340 грн.

З метою забезпечення безпеки на дорогах та зручності руху транспорту, і пішоходів, інспектори департаменту здійснюють контроль за дотриманням водіями правил паркування в різних частинах міста, зокрема й по вулиці Коперника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку заклад влаштовує гучні дискотеки під час війни (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити