image
 |  0 29 Листопада 2021 | 11:36

У центрі Луцька закрили популярний клуб

У Луцьку закрили популярний нічний клуб Hollywood, який пропрацював понад 11 років.

Про це йдеться на facebook-сторінці закладу.

«Дорогі, шановні і милі гості нічного клубу "HOLLYWOOD" !

Ми були щиро раді бачити Вас у нас в клубі протягом понад 11 років. Все в житті має свій початок і кінець. Хочемо вам повідомити про припинення діяльності нічного клубу "HOLLYWOOD"!

Сьогодні закінчується наша історія. Ми разом творили цю історію, разом з вами – нашими дорогими гостями і шанувальниками, разом з друзями та колегами. І ми всім за це дуже вдячні. Спасибі Вам, дорогі наші гості, за те, що Ви є, за Вашу увагу, Вашу підтримку та Ваше бажання відпочивати разом з нами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині замалювали підозрілі графіті (ФОТО)

Окремі слова подяки хочемо висловити нашому колективу. Сьогодні є багато працівників з якими ми починали роботу майже з самого відкриття клубу.

Спасибі велике за чесну і добротну працю. Дякуємо всім за ваш ентузіазм, старанність, прагнення до успіху і повну самовіддачу. Будьте щасливі і успішні, нехай вам вдається досягати небувалих висот і радувати всіх нас чудовими успіхами та здобутками!

Хочемо повідомити про те, що приміщення клубу переходить під управління відомої розважальної мережі і через деякий час вони повідомлять про відкриття нового проєкту.

Все буде Голівуд!!».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити