image
 |  11 15 Січня 2021 | 22:24

У центрі Луцька занедбаний будинок став місцем для сміттєзвалища (ФОТО)

Занедбаний будинок по вулиці Франка, 1, що у Луцьку, який став місцем для сміттєзвалища, мають прибрати відповідно до умов благоустрою міста.

Про це стало відомо у відповіді Департаменту муніципальної варти на розпорядження Луцького міського голови Ігоря Поліщука.

Інспектором департаменту муніципальної варти обстежено земельну ділянку на вул. Франка, 1 площею 0,0155 га. На даній ділянці виявлено зруйнований приватний будинок, зарості дикого винограду, незначне засмічення (автомобільна покришка, дошки та цегла від будинку, що руйнується, фото додається). Додатково обстежежено земельну діялнку за будинком та виявлено суттєве засмічення (побутове сміття, елементи зруйнованого будинку). 

З гр. Васильєвим Р.А. (представник гр. Козія В.В.) в телефонному режимі проведено роз’яснювальну бесіду щодо необхідності приведення вищевказаної земельної ділянки, а також ділянки, яка знаходиться за будинком до належного стану. Васильєв Р.А. повідомив, що він та гр. Козій В.В. перебувають за межами міста Луцька та зобов’язався в свою чергу повідомити про дану вимогу гр. Козія В.В. та в найкоротий термін привести до належного санітарного стану земельну ділянку на вул. Франка, 1.

Дане питання перебуватиме на контролі в департаменті муніципальної варти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали стан затонулого порому у волинському селі (ФОТО)

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити