image
 |  11 11 Квітня 2023 | 21:39

У центрі Луцька знищили газон (ФОТО)

На гарячу лінію «Група швидкого реагування» надійшла скарга мешканців будинку №13, що на вул. Шопена у місті Луцьку, на знищення газону та вкладання бруківки.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Реагуючи на звернення, інспекторами департаменту муніципальної варти було з’ясовано, що роботи проводяться на комунальній землі без будь-яких дозвільних на це документів. Окрім того, знищено газон, складено будівельні матеріали на зеленій зоні, а робоче авто припарковане прямісінько на тротуарі, перешкоджаючи руху пішоходів.

Здається, хтось в такий спосіб вирішив облаштувати прилеглу територію до майбутньої комерційної прибудови, на яку теж, швидше за все, відсутні дозвільні документи. Такий хід подій не влаштовує мешканців цього будинку, та й є абсолютно протизаконним!

Тому, за порушення п.п. 2.5.5.1.3, 2.5.5.1.7, 2.5.5.1.9 та 2.5.5.1.10 Правил благоустрою міста Луцька, інспектором муніципальної варти було складено чотири адміністративні протоколи відповідно до ст. 152 КУпАП та передано на розгляд адміністративної комісії за місцем проживання порушників. Тепер виконавцям робіт загрожують штрафи у розмірі від 340 до 1360 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанин посеред вулиці виявили небезпечну знахідку (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити