image
 |  4 9 Лютого 2018 | 15:41

У вихідні у Ковелі ліквідовуватимуть стихійну торгівлю

На привокзальній площі міста вживатимуть заходів з ліквідації стихійної торгівлі.
Про це 09 лютого 2018 року повідомили у Ковельському міськвиконкомі.
Питання стихійної торгівлі у Ковелі, на жаль, не можна вирішити роками. Особливо проблематичним воно є на привокзальній площі.
Сьогодні перший заступник міського голови Михайло Гетьман з цього приводу зібрав нараду. На зустріч були запрошені начальник Ковельського відділу поліції Іван Тусь, начальник відділу  патрульної  поліції у Ковелі  Тарас Михалко, директор ринку Петро Сорока, представник Ковельського міськрайонного управління держпродспоживслужби Ліна Мацан, депутат міської ради Ігор Пініс, працівники відділу економічного розвитку та торгівлі.
Михайло Олександрович запросив усіх до тісної співпраці та напрацювання спільного алгоритму дій. За словами директора ринку, торгових місць у них – достатньо, вони облаштовані відповідно до санітарно-ветеринарних вимог і вартість одного  метра складає 10 гривень.
Присутні запропонували Петру Сороці запровадити «перехідні канікули» і не брати плати за торгове місце з людей, які реалізують сільськогосподарську продукцію, впродовж певного періоду, аби їм було простіше призвичаїтись до нових умов.
Впродовж вихідних представники поліції, патрульної поліції, виконавчого комітету, держпродспоживслужби будуть проводити роз’яснювальну роботу. А уже з понеділка, якщо люди і надалі торгуватимуть у невизначених місцях,  притягатимуть їх до відповідальності та вилучатимуть продукцію.
Михайло Гетьман переконаний, що сконцентрувавши зусилля усіх сторін, можна буде досягти результату. Адже влада останнім часом облаштувала і сільськогосподарський  ринок на вулиці Фестивальній, де теж створені умови для торговців. На Привокзальному ринку теж без проблем можна продати свій товар. А привокзальна площа має врешті стати окрасою міста.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити