image
 |  2 31 Січня 2019 | 14:49

У власність Луцька передали спортивну школу та будинок культури

Луцька міськрада підтримала проекти рішень про надання згоди на прийняття у власність міста будівлі дитячо-юнацької спортивної школи у селі Великий Омеляник та будівлі районного будинку культури по вулиці Ковельська, 56.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Напередодні була досягнена домовленість між головою Луцької РДА Тарасом Яковлевим та секретарем Луцької міськради Григорієм Пустовітом про передачу цих об'єктів у власність міста.

Як повідомив у коментарі голова постійної комісії міськради з питань комунального майна та приватизації Андрій Білан, такий крок корисний для громади Луцька.

"У спортшколі займаються переважно діти з міста. Тому передача її у власність Луцька є цілком логічним кроком. Та й самі об'єкти фізично розташовані у місті. Вважаю, що поява у Луцьку нової спортшколи та будинку культури позитивно вплине на доступ мешканців мікрорайонів Володимирської та Ковельської до соціальних послуг".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанин розповів про «митарства» по лікарні з травмованою дружиною

Площа будівлі дитячо-юнацької спортивної школи у селі Великий Омеляник Луцького району становить 1477 кв метрів. Разом з будівлею у власність міста передаєтсья земельна ділянка площею 44 сотки.

Будинок культури Луцького району має площу 643,5 кв метра і розташований у Луцьку по вулиці Ковельська, 56.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити