image
 |  4 18 Березня 2021 | 22:24

У власність Луцької громади віддадуть земельні ділянки площею 100 гектарів

У комунальну власність Луцької міської територіальної громади пропонується прийняти земельні ділянки державної власності сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів площею понад 99 гектарів.

Про це йшла мова під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

До міської ради надійшло звернення Головного управління Держгеокадастру у Волинській області від 15.03.2021 № 18-3-0.3-1883/2-21, в якому йде мова про передачу в комунальну власність Луцької міської територіальної громади ділянок державної власності сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів, загальною площею 99,3425 га.

Комісія підтримала даний проєкт рішення. Також у документі зазначається, що міський голова Ігор Поліщук уповноважений підписати від імені Луцької міської територіальної громади в особі Луцької міської ради Акт приймання-передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення із державної у комунальну власність.

У подальшому буде проведена державна реєстрація земель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька скандальна земельна ділянка змінила свого власника

До завершення процедури прийняття з державної в комунальну власність Луцької міської територіальної громади земельних ділянок сільськогосподарського призначення та до розроблення і затвердження відповідної містобудівної та землевпорядної документації земельні ділянки відносяться до земель запасу, резерву Луцької міської територіальної громади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити