image
 |  4 16 Червня 2020 | 18:05

У Волиньраді зареєстрований проєкт рішення про недовіру голові ОДА Юрію Погуляйку

У Волинській обласній раді зареєстрований проєкт рішення, який передбачає надання оцінки роботі голові Волинської ОДА Юрію Погуляйку та висловлення йому недовіри.

Відповідний проєкт рішення з'явився на офіційному сайті Волиньради.

Проєкт рішення зокрема передбачає:

1. Звіт голови обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка з питань виконання бюджету, програм соціально-економічного та культурного розвитку територій і здійснення обласною державною адміністрацією делегованих їй обласною радою повноважень у 2019-2020 роках взяти до відома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Свобода» вважає, що облрада мала би висловити недовіру голові Волинської ОДА Погуляйку, – Юрій Поліщук

2. Визнати роботу голови обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка з питань виконання бюджету, програм соціально-економічного та культурного розвитку територій і здійснення обласною державною адміністрацією делегованих їй обласною радою повноважень у 2019-2020 роках задовільною/незадовільною.

У разі визнання роботи голови Волинської ОДА незадовільною у депутатського корпусу з'являються всі підстави для висловлення недовіри Юрію Погуляйку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти таки змусили Погуляйка вислухати їхні вимоги (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити