image
 |  4 20 Березня 2023 | 10:53

У волинській бригаді прижився єнот на прізвисько Байрактар (ФОТО)

У воїнів 14-ої бригади прижився піврічний єнот на прізвисько Байрактар.

Про це пише прес-служба бригади, - передає ВолиньUA.

Знайомтесь, це - Байрактар, за паспортом. А за духом - Барік, "боєць" одного з підрозділів нашої Князівської бригади, його талісман та невід'ємна частина, і, що там приховувати, шкідник, який готується отримати звання солдата.

Баріку всього півроку, і в підрозділі він недавно. Попри це, вже "завоював" авторитет в військовому колективі, кидаючи вночі (єнот таки нічна тварина) речі в побратимів-людей, тягаючи кицьку за хвіст, крадучи і ховаючи все, що погано лежить, і бовтаючись ночами у воді, якщо така знайдеться. Хлопці жартують: подумували давати йому шкарпетки, щоб прав, чого ж дарма воду розхлюпувати...

Своїх Барік визначає за запахом і за голосами, кажуть його побратими, а своє приязне ставлення виказує порпанням у речах того, кого визнав за свого. Водночас, до рук Байрактар поки не йде, а за лідера собі обрав Назара, в рюкзаку якого в першу чергу "навів лад", і біля якого воліє проводити найбільше часу.

Двічі Барік намагався здійснити СЗЧ, але був вчасно затриманий вартовими і повернутий на позиції.

З їжі полюбляє молочку, а особливо йогурти, і солоденьке. Втім, не жадібний, і якщо в доброму настрої, то може поділитися харчами з кицькою. До вибухів і пострілів Барік уже звик, констатують побратими, і особливого занепокоєння не виявляє. Наче знає - ми все зможемо!

Будьте як Князівський Барік - майте віру, будьте спокійні, робіть свою справу, любіть тих, хто любить вас.

Бадьорого ранку і вдалого тижня вам бажають Князівські воїни, і Барік теж!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські воїни дерусифікували трофейну машину аби нищити її колишніх власників

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити