image
 |  4 16 Вересня 2020 | 14:35

У волинській гімназії - несправжня пожежа (ФОТО)

Співробітники 10 державної пожежно-рятувальної частини Любомля спільно зі службою «103» провели гарнізонні тактико-спеціальні навчання в Любомльській гімназії.

Перед початком заняття фахівці ДСНС провели відпрацювання дій персоналу під час виникнення пожежі.

Адміністрація об’єкта повідомляє про пожежу за телефоном «101», проводить заходи з евакуації учнів та працівників.

За легендою внаслідок короткого замикання електромережі відбулося загоряння в приміщенні класу на першому поверсі. По прибуттю чергового підрозділу та залученні ланки ГДЗС умовне загоряння ліквідували, та виявили потерпілого, якого рятувальники евакуювали з приміщення, а медики надали першу медичну допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині затримали «бурштинового магната» з Волині (ФОТО)

В ході навчань рятувальники та працівники медслужби також провели спільний інструктаж для персоналу об’єкта, і учнів молодших класів закладу, де розглянули дії при виникненні пожежі та що робити для їх запобігання, говорили про надання першої медичної допомоги постраждалим, усім охочим відповіли на поставлені запитання, також дітям продемонстрували пожежний автомобіль, його наповнення та спорядження рятувальника та автомобіль швидкої допомоги.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити