image
 |  14 26 Вересня 2020 | 12:44

У волинській лікарні придбали сучасні реанімаційні ліжка (ФОТО)

Два нові сучасні реанімаційні ліжка придбали у відділення анестезіології та інтенсивної терапії КНП «Любомльське ТМО Любомльської районної ради».

Про це інформують на сайті установи.

Вони є багатофункціональними та зручними у використанні. Сучасні реанімаційні ліжка забезпечують правильне позиціювання пацієнта на ліжку, допомагають полегшити його стан та забезпечити більш правильну терапію. Конструкція дозволяє хворому відчувати себе зручно, а медичному персоналу проводити огляд і виконувати маніпуляції в максимально комфортних умовах. Ліжка для лежачих хворих має регульовані спинну секцію, поручні і нижню секцію.

Як зазначив Володимир Дибель, генеральний директор Любомльського ТМО, за останній час у відділенні з 6 наявних реанімаційних ліжок на нові вдалося замінити чотири. Останні два реанімаційні ліжка придбали за кошти, отримані від Національної служби здоров’я України. Їхня вартість становить 32,8 тисячі гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватна дорога зі шлагбаумом та тіньовий автопарк головного лісівника Волині Кватирка (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити