image
 |  2 15 Листопада 2022 | 21:53

У Волинській області безробітних планують залучати до суспільно корисних робіт

Міністерство економіки заявило, що станом на 15 листопада в Україні до суспільно корисних робіт було залучено 1036 осіб, які мають статус безробітного. У Рівненській та Волинській областях – розглядається можливість залучення безробітних до суспільно корисних робіт найближчим часом.

Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Наразі до суспільно корисних робіт залучають безробітних в п’ятьох областях Україні.

Зазначається, що найбільшу кількість таких громадян зафіксували в Сумський області - там таким чином роботою забезпечили 499 безробітних;

У Київській області - 209, у Чернігівській - 176, Донецькій - 107, Полтавській - 45.

Ще у двох регіонах – Рівненській та Волинській областях – розглядається можливість залучення безробітних до суспільно корисних робіт найближчим часом.

"Ми розглядаємо цей процес як механізм переходу людини зі статусу безробітного в статус зайнятої особи. Виконуючи суспільно корисні роботи, безробітний не тільки буде отримувати зарплату, більшу ніж виплати по безробіттю, але й приносити користь суспільству, що дуже цінно, особливо в ці турбулентні часи.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити